T'oferim el millor servei i els millors materials per convertir el teu jardí en l'estrella de la teva casa. Un lloc on gaudir del teu propi espai natural dins d'un l'entorn urbà. LAVERNIA treballa per crear ambients diferenciats i exclusius utilitzant els millors materials per fer realitat les teves idees o pots demanar-nos consell i el nostre departament de disseny d'exteriors ho farà per tu.

Més informació
Qui som

Jardineria Lavernia és una empresa amb seu a Sant Just Desvern des de 1985 i que neix com a marca LAVERNIA jardiners al 1994. Som una empresa dedicada a la jardineria en totes les seves facetes.

Qué fem

Crear espais per viure’ls i gaudir-los. Construir el jardí d´acord amb les teves necessitats, amb el teu estil de vida. Acostar la natura al teu voltant. Humanitzar el teu entorn.

Els nostres valors

Qualitat, experiència, serietat. Tradició i avantguardisme. Rigor, professionalitat i servei. Compromís amb els nostres clients.

Elements

Terra
Aigua
Aire
Fusta

El jardí la nostra raó de ser, la terra es el element primordial i fonamental junt amb les plantes, ambdós ens ajuden a projectar el jardí en l’espai i en el temps.

Més informació

Valuosa i escassa. Lliure a la natura i necessaria en el jardí. La seva presència ens relaxa i refresca. Indispensable per a la vida, cal saber gestionar-la correctament en el seu ús.

Més informació

Sensació de llibertat.

Més informació

Calidesa en el tacte, sensació agradable al passar per damunt descalç.
Extremadament versàtil, aportant gran valor de qualitat en les construccions.

Més informació
Contacte
The map could not load.
This is normally caused by a conflict with another plugin or a JavaScript error that is preventing our plugin's Javascript from executing. Please try disable all plugins one by one and see if this problem persists. If it persists, please contact nick@wpgmaps.com for support.

Calle Rubió i Tuduri, 20
08960 Sant Just Desvern Barcelona
Mób. 607 656 819
e-mail: soltau@slave.net